zondag 15 mei 2016

Reactie op artikel stadsverwarming bespaart CO2 vanduurzaambedrijfsleven

Beste Duurzaamhedrijfsleven, hoe kun je onder de kop duurzaam zo'n artikel publiceren ? Of is het een advertorial, in dat geval mag het wel wat duidelijker worden vermeld... ( http://www.duurzaambedrijfsleven.nl/recycling/14827/hoe-stadswarmte-amsterdam-68863-ton-co2-bespaart )

Stadswarmte is NIET duurzaam, het meest recente onderzoek van RVO over de CO2 uitstoot van warmte is al een stuk eerlijker over de uitstoot in tegenstelling tot wat er altijd werd aangenomen en dat rapport moet eigenlijk opnieuw want men is uitgegaan van een aangenomen waarde van 15% verlies terwijl de onderzoeken aantonen dat in Nederland de verliezen van warmtenetten 15-40% bedragen ( wat ook past in het globale energieverlies van warmtenetten ).

Je zou voor de lol de case van CPO bouwer Nautilus moeten kennen die doen het nu zelf en wel duurzaam en besparen ~ 60% brandstof en 60% CO2 uitstoot.... Het warmtenet zelf is namelijk al een verspiller ten top en omdat de aangelsoten gebruikers ook nog eens minder geïsoleerd worden en 30% teveel betalen is het een enorme transitieremmer !! ( http://stadswarmte.blogspot.nl/2016/04/nmda-de-grootste-leugen-van-de.html )

Graag even inlezen en onderzoeken voor er weer van deze feelgood onzin wordt gepubliceerd.... 

Kijk maar eens op stadswarmte.blogspot.nl

1 opmerking:

  1. De loodgieter Vught is veelzijdig en kan met spoed veel werkzaamheden voor u kunnen uitvoeren.

    BeantwoordenVerwijderen